ONLINE MARKETING DIENSTEN

Ik ontwerp merk-, digitale- en marketing campagnes die
de juiste snaar raken bij je doelgroep.

E-commerce
Opvallen, vertrouwen, schaalbaarheid, gebruikersgemak, goede partners, ijzersterke content plus heldere waardeproposities en checkout flow zijn de basisprincipes van e-commerce. Of het nu om een Magento, WooCommerce, Kiyoh of Trusted Shops implementatie gaat: ik help je graag. 
Digitale Strategie
Hoe ziet je dienstverlening er over vijf jaar uit en hoe draagt je online activiteiten daaraan bij? Ik heb online strategieën ontwikkeld bij bedrijven zoals Auping en Care Plus en doe dat graag ook voor jou. Daarvoor begin ik altijd met een nulmeting waarbij de organisatie, markt, klantreis, uitdagingen en kansen in kaart worden gebracht.  
Marketing Campagnes
Ik geloof dat de beste campagnestrategie een goed samenspel is tussen digitale en offline kanalen, content en merk. Geen van deze onderdelen staat op zichzelf. Aan de hand van je campagnebudget geef ik een advies en verzorg ik voor jou het gehele traject. Ik versterk je merkbelofte, je boodschap en vergroot zo je omzet op een efficiënte manier.   
Conversie Optimalisatie
Potentiële klanten zijn ongeduldig, moeilijk te vangen en nog moeilijker om te laten converteren. In dit proces is er altijd een afvalpercentage. Door middel van analyses, A/B tests en optimalisaties realiseer ik meer conversies uit je activiteiten.
Social Media
Geen "we moeten op social media", wel een gedegen strategie als fundament. Ik help je met je content en om een keuze te maken uit Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, TikTok, Pinterest etc. als platform om een waardevolle relatie op te bouwen met je doelgroep.
Online Advertising
Bereik je doelgroep op digitale kanalen zoals Google Ads, social media, websites van publishers en affiliates met een uitgekiende aanpak waarbij de kanalen op verschillende touchpoints de klant bedienen. Ik maak de ads en optimaliseer ze doorlopend voor je.

Mijn waardetoevoeging

Wat maakt mij uniek? 

Ik heb zelf vaak ZZP’ers en bureaus ingehuurd toen ik bij mooie bedrijven verantwoordelijk was voor het online landschap. Daardoor weet ik dat de combinatie van een kritische en analytische blik, een proactieve houding, overtuigingskracht, strategisch denken, leiderschap, creativiteit en professioneel werkethos niet altijd vanzelfsprekend aanwezig is in één persoon. Als The Digital Manager wil ik wel die waarde toevoegen aan het bedrijfsleven.

GESTRUCTUREERD

Om efficiënt en doelgericht samen te werken, richt ik processen en planning tools in en vervul de rol van projectmanager.

CreatiEF

Werken aan creatieve processen en concepten geeft mij energie, naast het creatief vertalen van USP's en proposities naar beeld, tekst en geluid. 

ANALYTISCH

Samen bepalen we welke cijfers belangrijk zijn voor het succes van de campagnes en onze samenwerking. Analytics, Search Console en GTM kennen geen geheimen voor mij.  

Professioneel

Ik zeg dingen zoals ze zijn. Afspraken werken twee kanten op: ik zet graag samen met jou een stip op de horizon om vervolgens samen de successen te vieren. 

Samen impact maken?

Ik ben benieuwd naar jouw vraagstuk.