Archives of Content marketing

Online campagnes en content voor Auping

Koninklijke Auping huurde me in voor het managen van het online landschap. Al snel betrok ik de franchisenemers en digitale marketing van de Auping Stores daarbij. De servicegerichtheid en tevredenheid kwamen namelijk naast het winkelaanbod niet uit de verf. Tijd voor een remake van de webpagina's, interviews en een fotoproject.

Brandingvideo’s voor merkbelofte Care Plus

Voor wie maak je content? Precies! Voor je klanten. Daarom stond input van een klantpanel, distributeurs, customer service en retailklanten centraal bij dit videoproject om de merkbelofte ‘safe travels, great stories’ te laden.

Leadgeneratie voor CultuurWerkt!

CultuurWerkt! had een traditionele kijk op marketing om hun culturele voordeelprogramma te verkopen: printadvertenties plaatsen en telefoonlijsten afbellen. Daarom introduceerde ik leadgeneratie, thought leadership en lead nurturing.

Leadgeneratie met video’s voor motorrijschool

Motorrijden en video’s maken zijn twee grote passies van me. Als leerling bij van der Weij miste ik video's van de twaalf bijzondere verrichtingen en vroeg ik me af wat zijn leadgeneratie en contentstrategie was. Hij was enthousiast over mijn scripts en shotlist en een samenwerking was geboren.

Product Marketing & Management bij Desq

Desq International had extra mankracht nodig in de vorm van een product manager om de groeiambities waar te maken. Daar heb ik Desq mee geholpen, door 50 producten van A tot Z te managen, inclusief het realiseren van verpakkingen en handleidingen.