RESPONSIVE WEBSITE VOOR HEB MEDIA PRODUCTIONS

HEB Media Productions maakt video- en audioproducties op maat, passend bij elke doelgroep.

BRIEFING

Harro, de oprichter van HEB, wilde graag een responsive website om nieuwe klanten te werven en om zijn bedrijf en diensten online vindbaar maken. Hij had een aantal websites gezien waar hij erg gecharmeerd van was en had zijn gedachtes over zijn toekomstige site al op papier gezet. Hij worstelde echter met vragen als 'welke hosting kies ik', 'hoe regel ik een webadres', 'hoe maak ik e-mailadressen aan' en 'bouw ik zelf de website of laat ik dit doen?'. Eigenlijk wilde hij ontzorgd worden, zodat hij zich kon richten op zijn eigen werk.  

Proces

Bij de kick-off kwam Harro met een beknopt huisstijlhandboek, een heldere budgetindicatie en een aantal wensen voor de functionaliteit van de website. Na een brainstormsessie en onderzoek naar de benodigde functionaliteiten presenteerde ik kort daarna een WordPress-configuratie en design dat aan de briefing voldeed en daarnaast gebruikersgemak biedt en toekomstbestendig is.

ONTWIKKELING

Op een website moeten de verschillende huisstijlelementen samen met de content één mooi geheel vormen. Harro had zijn verhaal duidelijk in zijn hoofd zitten maar moest nog teksten schrijven en video’s en foto’s aanleveren zodat de website tot leven kon komen. In de tussentijd kreeg hij designvoorstellen te zien en configureerde ik de site.

RESULTAAT

Het resultaat is een razendsnelle responsive WordPress-website met onder de motorkap een gebruiksvriendelijke pagebuilder met geavanceerde functionaliteiten. Met de bijgeleverde handleiding kan Harro zelf webpagina's aanmaken en bewerken. Met de grote videoheaders en diavoorstellingen kan Harro zijn werk op visuele wijze laten zien. Daarnaast kan hij zelf het succes van zijn website bekijken in Google Analytics, dat volledig voor hem is ingericht. 
Peter verdiept zich echt in je vraag en komt met een passend antwoord. In mijn geval een toffe website waar ik mijn verhaal kwijt kan. Bedenk wel dat je content logischerwijs zelf moet aanleveren. Met dat op de plank is het snel schakelen met Peter.
– Harro Brouwer